220 entry daha
  • bedri baykam 18 nisan 2011 pazartesi günü sağ karın boşluğundan ve kalçasından bıçaklanmış.. karın bölgesinde 12 parmak bağırsağı ve karaciğerinde yaralanmalar meydana gelmiş. yaralanma sonucu ciddi kanaması olmuş. baykam'ın ameliyatı 4 saat sürmüş. ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesine alınmış.

    asistanı tuğba kurtulmuş'un ameliyatı 2 saate yakın bir sürede gerçekleşmiş. 12 parmak bağırsağında ve kalın bağırsağa giden damarlarında yaralanmalar oluşmuş. ameliyat sonrası yoğun bakıma alınmış.

    her iki hastanın hayati riski bulunuyor...

    ve böylesine ciddi bir saldırı sonucunda gerçekleşen yaralanma durumu alay konusu edilebiliyor ülkemde..

    karnından içeri bıçak girip ılık kan ıslatıp kıpkırmızı yaptığında giysileri bir insan sakin kalabilir mi? ilk önce asistanı yaralanmış ona yardım edeyim derken de kendisi yaralanmış bıçak karnına girdiği andan itibaren "normal" davranması beklenilebilir mi bir insanın? o an için asistanının başında yardımcı olmaya çalışan kişiler de varken en doğru şeyi yaparak hızla hastaneye ulaşmaya çalışmış.

    onu görüp yanından hızla geçip giden arabalar bana suadiye mado'da yangın anında yere düşen adamı gördükleri halde yardım etme ihtiyacı hissetmeden çekip gidenleri hatırlattı nedense... nerede kaldı insanlığımız bilemiyorum..

    geçmiş olsun
291 entry daha
hesabın var mı? giriş yap